Hemstädning som löneförmån

Hemstädning som löneförmån

Erbjud dina anställda en förmån som ligger rätt i tiden. Med Vardagshjältens hjälp kan du ge dina anställda lite mer fri tid. Med våra hushållsnära tjänster som löneförmån visar du att du bryr dig om dina anställda samtidigt som det underlättar deras vardag.

Hur fungerar det?

Arbetsgivaren ger hemstädning som löneförmån till anställda. Förmånen läggs ovanpå den anställdes lön och beskattas som vanlig lön. Förmånen värderas till marknadsvärdet, det vill säga det pris den anställde själv skulle få betala för motsvarande tjänst. Förmånsvärdet motsvarar vanligtvis arbetsgivarens kostnad inklusive moms. Den som har fått förmån av rutarbete har rätt till skattereduktion på den delen som avser arbetskostnad. Förmånsbeskattning tillfaller den anställde.

Vi kan erbjuda företag bättre pris och volymrabatt för de antal timmar som dina medarbetare nyttjar. Vår nöjd kund garanti säkerställer att dina anställda blir nöjda med jobbet vi utför hos dem.

Vill du veta mer om Vardagshjälten som löneförmån eller boka ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar vad just ert företag har för önskemål kontakta oss via telefon eller mejl.

Vi skräddarsyr efter dina behov
Landskrona, Huvudkontor:
Telefon: 010-1470717
Email: info@vardagshjalten.se