Byggstädning

Byggstädning, grovstädning eller slutstädning? 

Vi anpassar oss.

Efter många års erfarenhet vet vi vad ni går igenom när ni påbörjat ett nytt projekt, är mitt uppe i arbetet och går in i slutfasen. Vi finns där hela vägen och löser städningen från start till mål. Under resans gång tar vi hand om bodstädningen och fyller på allt förbrukningsmaterial så att era medarbetare får en trivsam miljö.

Oavsett om det är ett stort eller litet projekt är det härligt för både personal och kunder med rena och fräscha lokaler. Vi hjälper många företag inom byggbranschen i Skåne idag och ni är välkomna att ta del av deras omdömen och referenser om oss. 

Vi anpassar oss och är flexibla. Vi har förståelse för plötsliga förändringar eller nya direktiv inom kort varsel och är alltid tillgängliga. Vi försöker alltid möta era önskemål och krav på bästa sätt.

För Vardagshjälten är trygghet, kvalitet och omtanke viktigt. Vi är måna om våra kunder och deras önskemål. För oss är det oerhört viktigt att ni som kund trivs och att ni känner er trygga med oss. Vår personal har stor erfarenhet av olika typer av byggprojekt, stora som små, och vi lämnar alltid nöjd kund-garanti.

Vi skräddarsyr efter dina behov
Landskrona, Huvudkontor:
Telefon: 010-1470717
Email: info@vardagshjalten.se