Nyheter

Vi kan glatt meddela att vi i början av 2024 inleder ett samarbete med Alfdex i Landskrona.

Det är med glädjande nyheter vi kan meddela att vi inleder ett nytt samarbete med gymkedjan STC. Vi tar över ansvaret omgående för ett par enheter i regionen.

Äntligen öppnar vi upp i Halland. Då vi vuxit rejält de sista åren känner vi att det är dags att ta nya kliv utanför de skånska gränserna. Idag har vi kunder vid gränsen till Halland och förlänger nu vårt upptagningsområde upp längs kusten. Vi kommer att utgå från Falkenberg där vi når orterna mellan Varberg och Halmstad.

Här kan du ladda ner magasinet och ta del av innehållet. (LA Business)

Årets sista månad är här och vi har valt att ge årets julklapp till Cancerfonden istället för en liten gåva till våra underbara kunder.

För oss är det självklart att försöka göra skillnad genom att bli företagsvän och kunna bidra mot cancer.

Vi önskar alla våra kunder en underbar jul och ett gott nytt år!

Tillsammans mot Cancer!

Vi vill tacka Landskrona stad för det fina uppmärksammandet av Gasellutmärkelsen. Efter tre Gaseller på tre år uppmärksammas detta i samband med LA Business gala.

För tredje året i rad blir Vardagshjälten Di Gasell och därmed Mästargasell. En resa som inte hade varit möjlig utan alla våra fantastiska kunder och medarbetare.

”Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. Det har vi gjort sedan år 2000.

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar.

Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag.”

657 företag i Sverige blev Gaseller varav 93 i Skåne.

Årets sista månad är här och vi har valt att ge årets julklapp till Cancerfonden istället för en liten gåva till våra underbara kunder.

För oss är det självklart att försöka göra skillnad genom att bli företagsvän och kunna bidra mot cancer.

Vi önskar alla våra kunder en underbar jul och ett gott nytt år!

Tillsammans mot Cancer!

Det höjda rut-taket får effekt direkt. I juli sattes nytt rekord i subventionerade städ-, flytt- och trädgårdstjänster.

En dryg miljard kronor, cirka 150 miljoner kronor mer än under samma månad i fjol. För så mycket handlade närmare 300 000 svenskar RUT-tjänster under juli. Det är, räknat per person den högsta nivån hittills, enligt statistik från Skatteverket.

Läs också: Alliansen vill höja RUT på flera punkter

Runt en miljon svenskar köper nu rut-tjänster årligen, om trenden håller i sig.

”Synen på rut-tjänster har förändrats”, säger Pia Blank Thörnroos, rättslig expert på Skatteverket till TT.

Vid halvårsskiftet höjdes taket för avdrag för rut-tjänster från 25 000 till 50 000 kronor per år.

Städ- och trädgårdstjänster är vanligast.

Mer om RUT-tjänster

Varje år får fler än 60 000 personer i Sverige ta emot ett cancerbesked, ett besked som förändrar livet för både den drabbade och för familj, vänner och kollegor. Vi vill gärna bidra till forskning så att fler kan besegra sin sjukdom. Därför stödjer vi cancerfondens livsviktiga arbete!

I takt med att vi växer och är fler medarbetare än någonsin flyttar vi till helt nya och större lokaler. Vår nya adress är numera Lodjursgatan 4A i Landskrona.

Vi är stolta och glada över den fina artikeln i dagens industri

Landskrona, Huvudkontor:
Telefon: 010-1470717
Email: info@vardagshjalten.se